Skip to the content

De vakantie zit er weer op en we staan helemaal klaar voor de tweede helft!

In de vakantietijd nemen de bezoekjes aan ouderen vaak af. Met meer eenzaamheid tot gevolg.

Wij willen ons steentje bijdragen om mensen te stimuleren tot bezoek en zetten daar onze (sociale-) media kanalen voor in. Wilt u meehelpen deel ons bericht (https://www.facebook.com/BrainTrainerPlusNL/ ) of maak uw eigen posts rondom het thema:

“Leuke vakantie gehad? En wat vond Oma ervan?”

We promoten al sinds de lancering het gebruik van de BrainTrainerPlus-light als communicatie- en interactie middel tijdens bezoek aan mensen met beginnende dementie. Daarvoor hebben we de functies steeds verder uitgebreid. Naast het spelen van spelletjes en quizzen, aangepast aan de belevingswereld van de speler, bestaat ook de mogelijkheid om persoonlijke quizzes en een levensboek op de BrainTrainerPlus te maken. Een uitgelezen middel voor mantelzorgers, familieleden en vrijwilligers om herinneringen en gesprekken te laten ontstaan tijdens bezoek. Dit maakt de bezoeken makkelijker, leuker en betekenisvoller.

 

BrainTrainerPlus Roadshow

In het tweede deel van dit jaar gaat de BrainTrainerPlus Roadshow van start. Wij bieden huizen en instellingen een workshop aan voor hun mantelzorgers, familieleden en vrijwilligers. Daarin geven wij tips over communiceren met mensen met beginnende dementie en leren bezoekers omgaan met alle mogelijkheden van de BrainTrainerPlus. Zodoende kan de BrainTrainerPlus optimaal ingezet worden om bezoeken leuker en makkelijker te maken!

Dit programma van een uur wordt kosteloos aangeboden aan alle huizen met een BrainTrainerPlus.

De voorbereidingen en planningen zijn in volle gang.

Hou onze Facebook pagina en website (btp.nl) in de gaten of laat uw mailadres hier achter (btp.nl/roadshow) voor meer nieuws hierover,

 

Hoe schrijf ik een overtuigend projectplan?

Enkele maanden geleden konden wij onze relaties een korting aanbieden op de eendaagse cursus: “Fondsenwerving in de zorg”. Diverse relaties hebben hier gebruik van gemaakt en vonden de cursus erg waardevol.

Ook voor de komende cursus “Hoe schrijf ik een overtuigend projectplan?” mogen wij onze relaties een korting aanbieden van 10%.

‘Hoe schrijf ik een overtuigend projectplan?’ staat gepland op 18 september van 9.30 – 13.00.

Locatie: Publinc, Turfmarkt 58, 2801 HB Gouda. Op slechts 7 minuten loopafstand van station CS.

 

Ga naar (https://www.binkff.nl/) en meld u aan, met de code BTP2017 heeft u recht op de relatiekorting.

Over de schrijver

Volg ons!

BrainTrainerPlus is ook actief op:

Maak nu uw eigen quiz met de BrainTrainerPlus!

U kunt zelf ook een quiz maken, die op de BrainTrainerPlus™ gespeeld kan worden.