Skip to the content

Vraag nu een proefplaatsing aan en ontvang de BrainTrainerPlus gratis op proef en krijg een gratis introductiecursus: “BrainTrainerPlus; training, structuur en communicatie”.

De BrainTrainerPlus stimuleert al sinds 2007 het denkvermogen en het geheugen van ouderen en mensen met beginnende dementie in meer dan duizend instellingen en huiskamers. Als activiteit binnen de dagbestedings programma's en als geheugentrainer. 

De BrainTrainerPlus “zwerft” vaak door het huis. Van afdeling naar afdeling en van groep naar groep. Dat betekend dat als hij op de ene groep gebruikt wordt, dus niet door de andere groepen gebruikt kan worden.

Bij familiebezoeken kan de BrainTrainerPlus dan ook een belangrijke functie vervullen in het faciliteren van interactie tussen bewoner en bezoek. Het brengt gesprekstof. 

Als de BrainTrainerPlus in de huiskamer of ontmoetingsruimte beschikbaar is, wordt de BraintrainerPlus een facilitator van het samen zijn. Men kan samen een spelletje doen wat op natuurlijke wijze gespreksonderwerpen aandraagt en natuurlijk het spelplezier geeft.

Hiervoor kunnen familie- en mantelzorgers ook eigen quizzen maken of samen een levensboek maken op de BrainTrainerPlus.

De BrainTrainerPlus is speciaal ontwikkeld om altijd op een vaste plek beschikbaar te zijn. Voor de bewoners, maar ook voor bezoek. En dit laatste zorgt ook vaak voor een verminderde zorgvraag.

Vraag nu een gratis proefplaatsing aan!

Contactformulier


Volg ons!

BrainTrainerPlus is ook actief op:

Maak nu uw eigen quiz met de BrainTrainerPlus!

U kunt zelf ook een quiz maken, die op de BrainTrainerPlus™ gespeeld kan worden.