Vraag nu een gratis proefplaatsing aan!

Vraag nu een proefplaatsing aan en ontvang een maand lang de BrainTrainerPlus™ op uw afdeling en krijg daarbij een gratis introductiecursus: “BrainTrainerPlus; training, structuur en communicatie”.

De BTP stimuleert al sinds 2007 het denkvermogen en het geheugen van ouderen en mensen met beginnende dementie in meer dan tweeduizend instellingen en huiskamers. Als activiteit binnen de dagbesteding programma's en als geheugentrainer. De BrainTrainerPlus™ “zwerft” vaak door een instelling; van afdeling naar afdeling en van groep naar groep. Dat betekent dat wanneer deze dienst doet op de ene groep niet tegelijk door andere groepen kan worden gebruikt. Bepaal met een -geheel vrijblijvende- proefplaatsing of de BTP ook geschikt is voor uw afdeling of woongroep.

Ook bij familiebezoeken kan de BrainTrainerPlus™ een belangrijke functie vervullen in het faciliteren van interactie tussen bewoner en bezoek. Het brengt gesprekstof. Wanneer een De BrainTrainerPlus™ in de huiskamer of ontmoetingsruimte beschikbaar is, wordt deze een facilitator van het samen zijn. Men kan samen een spelletje doen, quizvragen beantwoorden en foto's bekijken wat op natuurlijke wijze gespreksonderwerpen aandraagt en spelplezier geeft.

De BrainTrainerPlus™ is speciaal ontwikkeld om op vaste plekken beschikbaar te zijn. Voor de bewoners, maar ook voor het bezoek. En dat laatste draagt zelfs vaak bij aan een verminderde zorgvraag.

Vul onderstaand formulier in om uw gratis proefplaatsing aan te vragen!